Γνωρίστε την ομάδα του κέντρου ειδικών θεραπειών Εργομιλώ!
Η ομάδα μας, στο κέντρο λογοθεραπείας Εργομιλώ, στο Μοσχάτο, απαρτίζεται από επιστήμονες και συνεργάτες που, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, κατάρτιση αλλά και θέληση, βάζουν ως στόχο να σας κατευθύνουν σε κάθε βήμα των διαδικασιών των προγραμμάτων που θα ακολουθήσετε.

Όταν βλέπουμε την εξελικτική, ανοδική πορεία των θεραπευόμενων παιδιών και ενηλικών που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνει κίνητρο να διοχετεύουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και να συνεχίζουμε να επιτυγχάνουμε μαζί σας τους στόχους που οριοθετούμε.
Βρισκόμαστε δίπλα σας, σε κάθε βήμα, για την ομαλή & βέλτιστη θεραπευτική αποκατάσταση.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Γνωρίστε ποιοι είμαστε.

Παππά Ευαγγελία

Εργοθεραπεύτρια

Επιστημονικά υπεύθυνη Διαγνωστικού / Θεραπευτικού Κέντρου «Εργομιλώ»
Απόφοιτος Τ.Ε.Ι. Αθήνας (Ιούλιος 2004)
Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από το 2004
Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών με Α.Μ. 118

Προσωπικά Στοιχεία:
Ημ/νία & Τόπος Γέννησης: 09/05/1979, Πύργος Ηλείας (καταγωγή : Λαμία Φθιώτιδας)
 
Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμη με ένα ανήλικο τέκνο
 
Επαγγελματική Εμπειρία:
Σεπτ. 2004 – Ιούλ. 2012: Συνεργασία με ιδιωτικά θεραπευτικά κέντρα (Αθήνα) και κατ’ οίκον συνεδρίες Κύρια απασχόληση η εργασία με παιδιά και εφήβους με Δ.Α.Φ., διάσπαση προσοχής, σύνδρομα, μαθησιακές δυσκολίες, υπερκινητικότητα, ψυχοκινητική καθυστέρηση

Γκοτσοπούλου Αριαλένα

Ειδική Παιδαγωγός

Ονομάζομαι Αριαλένα Γκοτσοπούλου.

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με ειδίκευση στον τομέα της Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Μάρτιο του 2022 έλαβα το Μεταπτυχιακό μου Δίπλωμα στη Σχολική Ψυχολογία, με ειδίκευση στις Εφαρμογές της Ψυχολογίας στη σχολική κοινότητα, επίσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα με το μεταπτυχιακό μου, ξεκίνησα να σπουδάζω στο ΔΙΕΚ Κερατσινίου στο τμήμα «Βοηθός Εργοθεραπείας».

Ταυτόχρονα με τις σπουδές μου, έλαβα επιμόρφωση τόσο στη Διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας, όσο και στη Διδακτική και Μεθοδολογία των Φιλολογικών Μαθημάτων στα ΔΙΕΚ, ενώ παρακολουθούσα πλειάδα σεμιναρίων και συνεδρίων σχετικών με την Ειδική Αγωγή, καθώς επίσης απέκτησα πιστοποιητικό στην ανάγνωση και γραφή Braille.

Επιπλέον, από το 2018 έχω εργαστεί σε Γυμνάσια της Αττικής, καθώς και στο 2ο ΚΕΔΑΣΥ Γ’ Αθήνας στα πλαίσια πρακτικών ασκήσεων, ενώ την προηγούμενη χρονιά εργαζόμουν ως εκπαιδευτικός (Μελέτη Δημοτικού) σε φροντιστήριο του Αιγάλεω.

Φέτος εργάζομαι ως εκπαιδευτής ενηλίκων στο ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής της Αγίας Παρασκευής διδάσκοντας το μάθημα της «Ψυχολογικής Υποστήριξης» στην ειδικότητα «Τεχνικός Χειριστής Η/Υ & Τηλεφωνικών Κέντρων, Παροχής Πληροφοριών & Εξυπηρέτησης Πελατών αποκλειστικά για τυφλούς & άτομα με προβλήματα όρασης», που λαμβάνει χώρα στο Κέντρο Αποκατάστασης και Εκπαίδευσης Τυφλών.
 

Ηλιόπουλος Βασίλης

Λογοθεραπευτής

 • Απόφοιτος του τμήματος Λογοπεδικής - Ειδικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου
  Σόφιας, της Βουλγαρίας, με βαθμό Άριστα (9,18).
 • Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής του Ανοιχτού
  Πανεπιστημίου Κύπρου.
 • Κάτοχος τίτλου ετήσιου σεμιναρίου στην Ειδική Αγωγή του ΕΚΠΑ (Ειδική Αγωγή -
  Μαθησιακές Δυσκολίες, 2016).
 • Πιστοποιητικό συστήματος γραφής και ανάγνωσης Braille.
 • Συμμετοχή στο σεμινάριο ΜΑΚΑΤΟΝ (Παμμακάριστος, 2006).
 • Συμμετοχή στο σεμινάριο PECS (Εισηγήτρια Άννα Πλέσσα, Αθήνα - 2008).
 • Συμμετοχή στο σεμινάριο TEACCH (Αθήνα - 2012).
 • Από το Σεπτέμβριο του 2004, εργάζεται σε δομές Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης,
  καθώς και σε κέντρα ειδικών θεραπειών.
 • Για 8 χρόνια εργαζόταν ως λογοπεδικός στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ
  Νάξου.
 • Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών - Λογοθεραπευτών (Α.Μ.:439).

Ησυχίδου Κατερίνα

Γραμματειακή Υποστήριξη

Η Κατερίνα Ησυχίδου έχει εργασθεί επί σειρά ετών ως γραμματέας και είναι κάτοχος του Executive Coordinator’s Diploma (The Institute of Commercial Management).

Σύμφωνα με τα πρότυπα λειτουργίας γραμματείας, ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της θέσης, λόγω της πείρας, της οργάνωσης και της επιμονής που διαθέτει. Σε αυτό συμβάλλει η διάθεση για εκπαίδευση στις επιμέρους εργασίες του κέντρου, αφιερώνοντας όσο χρόνο χρειαστεί.

Μαρτζούκου Μαρία

Ψυχολόγος

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα την Επιστήμη της Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης από το οποίο απέκτησα το Πτυχίο μου με χαρακτηρισμό «Λίαν Καλώς».

Κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου και είμαι Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Συνεχίζω την επιστημονική μου κατάρτιση με Μεταπτυχιακές Σπουδές:
• MSc στην «Επιστήμη του Στρες και Προαγωγή της Υγείας», στην Ιατρική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ).
• MΑ στη «Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία», στο Πανεπιστήμιο East London (UEL).

Έχω αποκτήσει εμπειρία με εθελοντική εργασία:
• Στην Ψυχιατρική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, επί 5 μήνες.
• Στο Roots Wellness Center, συμπληρώνοντας 60 ώρες ατομικής ψυχοθεραπείας σε ενήλικα άτομα που έχρηζαν ψυχολογικής υποστήριξης.

Έχω αποκτήσει εμπειρία με αμειβόμενη εργασία:
• Στο Σύλλογο «Ηλιαχτίδα» (Μ.Κ.Ο.), ο οποίος ασχολείται με το παιδί, από ηθικής,
οικονομικής και ψυχολογικής σκοπιάς, καθώς και με το οικογενειακό του περιβάλλον.
• Ως Ψυχολόγος με Ιδιωτική Παράλληλη Στήριξη σε ενήλικο άτομο με βαριά νοητική υστέρηση και αυτισμό.

Στο πλαίσιο των Προπτυχιακών μου σπουδών εργάστηκα με αμειβόμενη πρακτική εργασία στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Κρήτης και στο Ξενώνα Βραχείας Παραμονής «Ηλιοτρόπιο», για άτομα νοσηλευθέντα στην Κλινική του ίδιου Νοσοκομείου.

Στο πλαίσιο των Μεταπτυχιακών Σπουδών μου στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, συνεργάζομαι με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

Πιστεύοντας ότι η συνεχής επιστημονική ενημέρωση αποτελεί επιτακτική ανάγκη, παρακολουθώ την εξέλιξη της επιστήμης μου και έχω επιμορφωθεί πανεπιστημιακά στην «Εφαρμοσμένη Σχολική Ψυχολογία», στη «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση Παιδιών και Εφήβων», στη «Δικαστική – Ψυχιατροδικαστική Ψυχολογία» και στη «Διαχείριση Χωρισμού - Διαζυγίου Γονέων».

Στο διάστημα που δραστηριοποιούμαι στον τομέα της Ψυχικής Υγείας βρίσκομαι σε εποπτεία για τη βέλτιστη θεραπευτική πορεία των περιστατικών που αναλαμβάνω. Στόχος μου είναι η επίλυση των ψυχοσυναισθηματικών προβλημάτων των θεραπευόμενων, τόσο στο ατομικό επίπεδο όσο και στο οικογενειακό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Σπυριδάκη Μένια

Ειδική Παιδαγωγός

 • Απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 • Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Med in Educational Psychology and Learning Difficulties του University of Manchester.
 • Πιστοποιήσεις στην εκπαιδευτική αξιολόγηση μαθητών μέσω ψυχομετρικών εργαλείων.
 • Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και πανεπιστημιακών επιμορφωτικών προγραμμάτων σχετικών με τις Μαθησιακές Δυσκολίες, τη ΔΕΠ-Υ, τα ψυχομετρικά εργαλεία και τις μεθόδους παρέμβασης.
 • Εργάζεται ως Ειδική Παιδαγωγός από το 2003 και ως παράλληλη στήριξη σε Δημόσια Σχολεία από 2013.

Παρασκευοπούλου Τέτη

Ειδική Παιδαγωγός

Η Τέτη Παρασκευοπούλου είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (τμήμα Φ.Π.Ψ.) και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο αντίστοιχα.

Είναι εξειδικευμένη στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες και κατέχει πιστοποιήσεις για την Εκπαίδευση Ενηλίκων, τη Σεξουαλική Αγωγή και τα Ελληνικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α. και του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ακόμη, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων (παιδαγωγικά, ειδική αγωγή και ψυχολογία). Είναι πιστοποιημένη γνώστρια και εκπαιδεύτρια της γραφής Braille.

Ασχολείται ενεργά με την εκπαίδευση από το 2009 και με την ειδική αγωγή από το 2017, στον ιδιωτικό αλλά και το δημόσιο τομέα. Αυτή την περίοδο ξεκινά εκπαιδεύσεις σε σταθμισμένα εργαλεία αξιολόγησης.

Στον ελεύθερο χρόνο της αρθρογραφεί σε διάφορα εκπαιδευτικά sites και ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο.

Τριγώνη Φωτεινή

Εργοθεραπεύτρια

 • Απόφοιτη Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (2021).
 • Πραγματοποίηση κλινικών ασκήσεων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» στο Παιδιατρικό - Διαγνωστικό Τμήμα Εργοθεραπείας (2018-2019), στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου - Κέντρο Ημέρας (2019-2020) και στο Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς (2021).
 • Εκπαίδευση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση για παιδιά (S.I.) MODULE 1,2,3 (2021-2022). Παρακολούθηση σεμιναρίων με θέμα την τροφική επιλεκτικότητα στον αυτισμό από το σύλλογο επιστημόνων λογοπαθολόγων - λογοθεραπευτών Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Λ.Ε.), τις γραφοκινητικές δεξιότητες, καθώς και τη Νοητική Ανεπάρκεια: Διάγνωση -Αξιολόγηση - Θεραπευτικός Σχεδιασμός.

Εύη Χριστοφιδέλλη

Λογοθεραπεύτρια

Η Εύη Χριστοφιδέλλη αποφοίτησε το 2013 από το τμήμα Λογοθεραπείας στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιωαννίνων, με βαθμό «Λίαν Καλώς 7,72».

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επαγγελματικής της κατάρτισης, έχει ολοκληρώσει πλήθος σεμιναρίων τα οποία αφορούν τις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές και είναι πιστοποιημένη χρήστης της θεραπευτικής μεθόδου «Εκπαίδευση Καίριων Δεξιοτήτων» (Pivotal Response Treatment-PRT), του συστήματος εναλλακτικής επικοινωνίας PECS και της προσέγγισης «Pallin PCI» για τον πρώιμο παιδικό τραυλισμό.

Επιπροσθέτως, έχει λάβει εκπαίδευση στην Αναπτυξιακή Λεκτική Δυσπραξία και τα SIMATA, ενώ έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση», διάρκειας 9 μηνών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στα πλαίσια της κλινικής, δεκαετούς εμπειρίας της, έχει συνεργαστεί με ιδιωτικά κέντρα ειδικών θεραπειών, σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες παιδιών, με Καθυστέρηση Λόγου, Αρθρωτικές - Φωνολογικές Διαταραχές, Νοητική Υστέρηση, Τραυλισμό και Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.

Παράλληλα, διαθέτει τριετή εμπειρία στην πρώιμη παρέμβαση παιδιών με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές, καθώς έχει εργασθεί σε πρωινό πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης, όπου χρησιμοποιούσε τη θεραπευτική μέθοδο «Εκπαίδευση Καίριων Δεξιοτήτων» (PRT).

Τέλος, δραστηριοποιείται τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια σχολεία, παρέχοντας ιδιωτική παράλληλη στήριξη σε παιδιά νηπιακής ηλικίας με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος.

Αναστασία Κατσιπόντη

Λογοθεραπεύτρια

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και από το 2020 δραστηριοποιούμαι στο χώρο της λογοθεραπείας, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις γνώσεις μου με νέες εκπαιδεύσεις.

Έχω εργαστεί σε κέντρα ειδικών θεραπειών, καθώς και σε κατασκηνώσεις ΑΜΕΑ ως συνοδός.

Γνωρίζω την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και τη χρησιμοποιώ στις συνεργασίες μου με βαρήκοα παιδιά και με άτομα με εγκεφαλική παράλυση.

Ο εθελοντισμός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Βρίσκομαι ως βοηθός λογοθεραπεύτριας στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», όπου δουλεύω με άτομα με εγκεφαλική παράλυση όλων των ηλικιών, καθώς και ως συνοδός και χορεύτρια στη σχολή χορού «Thisability Creative Dance», όπου συμμετέχουν ενήλικες με αυτισμό, νοητική υστέρηση, σύνδρομο Down και κινητική αναπηρία.

Φωτεινή Μερκούρη

Ψυχολόγος

 • Πτυχίο Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, από το 2021.
 • Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.
 • Συνεχίζω την εκπαίδευσή μου στην προσέγγιση της παιγνιοθεραπείας, στο Ψυχοθεραπευτικό & Εκπαιδευτικό κέντρο δια βίου μάθησης «Το Έρμα».
 • Εκπαιδεύομαι στη χορήγηση ψυχομετρικών εργαλείων.
 • Έχω εργασθεί και συνεχίζω να εργάζομαι σε κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, με βασικά καθήκοντα την αξιολόγηση, την ατομική και ομαδική παιγνιοθεραπεία και τη συμβουλευτική γονέων.
 • Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και επιμορφωτικών προγραμμάτων σχετικών με την παιγνιοθεραπεία, τη διαχείριση του συναισθηματικού και ψυχικού τραύματος και την ειδική αγωγή.

Νίκος Θελούρας

Ψυχολόγος

Είμαι απόφοιτος  της σχολής Ψυχολογίας  του Πανεπιστημίου Cardiff Metropolitan University της Αγγλίας  με άδεια ασκήσεως  επαγγέλματος Ψυχολόγου  για όλη την Ελληνική επικράτεια. Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές πραγματοποιήθηκαν στο τμήμα της Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης  στην  Ιατροδικαστική-Ψυχιατροδικαστική όπου ολοκλήρωσα με βαθμό <<Άριστα 9,14>>. Κατέχω ψυχοθεραπευτική ειδίκευση στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT)  με 900 ώρες εκπαίδευσης και 160 ώρες εποπτευόμενη άσκηση από το κέντρο ψυχοθεραπείας «ALYPIA».

Διαθέτω  πιστοποιημένη εκπαίδευση 18 ωρών, στη χρήση του τεστ αξιολόγησης  προσωπικότητας MMPI 2, από την ISON Psychometrica, καθώς  και πιστοποιημένη επιμόρφωση και εκπαίδευση 3 μηνών <<Στη διαχείριση και στους τρόπους παρέμβασης στον αυτισμό>> και την <<Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων>> διάρκειας 7 μηνών, αμφότερα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  

Η κλινική μου εμπειρία  περιλαμβάνει την ανάληψη κλινικών περιστατικών  τόσο σε παιδιά και εφήβους με αναπτυξιακές διαταραχές (ΔΕΠ-Υ, διαταραχή αυτιστικού φάσματος), εναντιωματική  προκλητική διαταραχή, διαταραχή αγωγής, όσο και κλινικά περιστατικά ενηλίκων σε όλο το φάσμα της ψυχοπαθολογίας κυρίως (διαταραχή πανικού, φοβίες, κοινωνική φοβία, κατάθλιψη, διαχείριση θυμού και αγοραφοβία.  

Τέλος, προσφέρω εθελοντική παροχή συνεδριών ψυχοθεραπείας (online) σε ασθενείς  του συλλόγου (ΣΑμΣΚΠ)  με σκλήρυνση κατά πλάκας της Αττικής.

Τσαλής Δημήτριος

 Εργοθεραπευτής

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα στο Τ.Ε.Ι Αθήνας στην σχολή υγείας και πρόνοιας στο τμήμα της Εργοθεραπείας από το οποίο απέκτησα το
πτυχίο μου το 2015 με χαρακτηρισμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.
Κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Εργοθεραπευτή και είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών με Α.Μ 1746.

Εχω αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία:

 • 10/10/2015 έως σήμερα. Συνεργασία με ιδιωτικά θεραπευτικά κέντρα και κατ΄οίκον συνεδρίες
 • 1/7/2015 έως 30/9/2015. Πρακτική άσκηση στο Ψ.Ν.A.
 • 1/4/2015 έως 30/6/2015. Πρακτική άσκηση στο Αιγινήτειο ψυχιατρικό νοσοκομείο.
 • 1/2/2015 έως 30/6/2015. Παράλληλη στήριξη σε παιδί 9 ετών με αυτισμό και Δ.Ε.Π.Υ.
 • 16/9/2014 έως 10/1/2015. Εθελοντική εργασία στην Εταιρία Προστασίας Σπαστικών.
 • 7/3/2014 έως 13/6/2014, Εργαστηριακή πρακτική άσκηση στο κέντρο κοινοτικής ψυχικής υγιεινής Βύρωνα- Καισαριανής.
 • 3/10/2013 έως 30/1/2014, Εργαστηριακή πρακτική άσκηση στην Εταιρία Προστασίας Σπαστικών.

Εχω παρακολουθήσει τα εξής συνέδρια και ημερίδες:

 • Αυτισμός κατανόηση και παρέμβαση 450 ώρες Πανεπιστήμιο Πατρών.
 • 28/ 5 /2016 – 28/8/2016, σεμινάριο P.R.T , Ελληνική εταιρεία παιδιατρικής συμπεριφοράς.
 • 29/9/2014, Ημερίδα με τίτλο « Αλκοόλ… Αυτός ο μέγας τοκογλύφος », Κέντρο Ψυχοθεραπείας, Δραματοθεραπείας ‘Ο Μίτος της Αριάδνης’, Αθήνα.
 • 30/3/2014, Ημερίδα με τίτλο « Ψυχανάλυση και νευροεπιστήμες : Το παράδειγμα του αυτισμού », Α΄Ψυχιατρική κλινική πανεπιστήμιου Αθηνών, Κ.Κ.Ψ.Υ.
 • 10/3/2014, Ημερίδα με τίτλο « Ψυχοκοινωνική αποκατάσταση στην Ελλάδα της κρίσης: Ψύχωση ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις για τον ασθενή και την οικογένεια », Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών, ΕΠΙΨΥ.
 • 13/12/2012 - 15/12/2012, 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατροδικαστικής, Ελληνική Ψυχιατροδικαστική Εταιρία, Αθήνα, Royal Olympic Hotel.

 Μαντζιώρου Μιχαλίτσα

   Εργοθεραπευτής

 • Μαντζιώρου Μιχαλίτσα Απόφοιτη του Τμήματος Εργοθεραπείας του Queen Margaret University (2022).
 • Πραγματοποίηση κλινικών πρακτικών στην Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη ‘ΠΕΨΑΕΕ’ (2019), στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ‘Φιλοκτήτης’ (2020) και στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Ανάπηρων Προσώπων ‘ΕΛΕΠΑΠ’ (2021).
 • Εκπαίδευση και πιστοποίηση του αξιολογητικού εργαλείου ‘ΕΔΑΛΦΑ’.
 • Παρακολούθηση σεμιναρίων σχετικά με τις δυσκολίες συγκέντρωσης και προσοχής (ΔΕΠΥ) και τον αυτισμό.
 • Παρουσιάσεις σε συνέδρια σχετικά με την Εργοθεραπεία και σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα.
 • Αξιολόγηση και σχεδιασμός θεραπευτικού προγράμματος.

Σιάτρας Δημήτρης

 Λογοθεραπευτής

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών (2007). Έκτοτε ασκώ το επάγγελμα του λογοθεραπευτή έχοντας συνάψει συνεργασίες με ιδιωτικά κέντρα ειδικής θεραπείας & ιδιωτικά σχολεία ενώ διατηρώ και την προσωπική μου επιχείρηση λογοθεραπείας.

Έχω ασχοληθεί με τη διάγνωση και τη θεραπεία διαταραχών όπως : 

 • Αρθρωτικές και φωνολογικές διαταραχές
 • Γενικές & Ειδικές Μαθησιακές δυσκολίες / Δυσλεξία
 • Γλωσσική ανάπτυξη
 • Τραυλισμό
 • Διάσπαση προσοχής & Υπερκινητικότητα
 • Νοητική Υστέρηση
 • Διαταραχές λόγου & ομιλίας σε ενήλικες
 • Αυτισμό
 • Έχω επίσης εμπειρία, σε θεραπευτικό επίπεδο, με παιδιά δίγλωσσα τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις γνώριζαν σε μικρό βαθμό την ελληνική γλώσσα.

Βασιλική Κατσιμπούμπα

Γραμματειακή Υποστήριξη

Είμαι απόφοιτη της σχολής Δημόσιας Υγείας του ΤΕΙ Αθηνών και πτυχιούχος ιδιωτικής σχολής Μηχανογραφημένης Λογιστικής στην Αθήνα.

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας μου στο χώρο της διοίκησης και την εξυπηρέτηση κοινού καταδεικνύουν την ικανότητά μου να αντεπεξέρχομαι στις ανάγκες της γραμματειακής υποστήριξης, κάθε Σάββατο, στο κέντρο ειδικών θεραπειών «Εργομιλώ».

Τελευταία μου κατάκτηση, το Master στην Επιδημιολογία και Προαγωγή Υγείας από το Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.